En /
Gr / 
De 
Υπηρεσίες Αλάτων
Αναγνώσεις Αλάτων
1. Αναγνώσεις από τον κόσμο των Αλάτων.
Οι κόσμοι των Αλάτων έχουν το χάρισμα της γνώσης και της σοφίας – για όλα και για όλους, αλλά και για ΣΑΣ!
Το αλάτι μπορεί να θεραπεύσει τα κενά πληροφόρησης στο σύστημά σας, έτσι ώστε να είστε σε θέση να θυμηθείτε τον εαυτό σας και να γίνετε  πιο πλήρης.


Μια ανάγνωση από τα Άλατα είναι σωστή για εσένα , όταν έχεις αυτές τις ερωτήσεις  μέσα σου:
Θέλεις να μάθεις περισσότερα για τον εαυτό σου και το σκοπό σου στη ζωή;
Γιατί είσαι εδώ αυτή τη στιγμή στη ζωή;
Λαχταράς να έρθεις σε επαφή με την φωνή και την ενέργεια της ψυχής σου;
Θέλεις να μάθεις  περισσότερα σχετικά με το ποιος-α είσαι και από πού έρχεσαι;


Η ανάγνωση της ψυχής σου μέσα από τα Άλατα, είναι μια πολύ ιδιαίτερη εμπειρία, καθώς μπορεί να έχεις την αίσθηση ότι για πρώτη φορά είσαι σε επαφή με το πιο ενδόμυχο κομμάτι του εαυτού σου . Όταν λάβεις την ηχογράφηση, ίσως να αισθανθείς  νευρικότητα και τη καρδιά σου να χτυπάει γρήγορα. Όταν στη συνέχεια  ακούσεις  την ηχογράφηση, θα αισθανθείς  την ενέργεια που έρχεται  σε κύματα, κατευθείαν από τον ουρανό της ψυχής σου! 
Αυτό,  φέρνει άμεση επούλωση στη σύνδεση της ψυχής σου με την ύπαρξή σου στη Γη αυτή τη στιγμή.

Πακέτα:
Αλάτι για την ανάγνωση της ψυχής σου
Περίπου 10-30 λεπτά καταγράφονται και αποστέλλονται σε εσένα.
Κόστος: 600 ευρώ 2. Αλάτι για την ανάγνωση της ψυχής σου & Θεραπευτικό τραγούδι του ουρανού σου για την ψυχή σου
Περίπου 10-30 λεπτά καταγράφονται και αποστέλλονται σε εσένα.
Επίσης, καταγράφεται το ατομικό σου θεραπευτικό τραγούδι το οποίο είναι από τον ουρανό σου για να μπορέσεις  να θυμηθείς την ψυχή σου. Μπορείς να ακούς  το προσωπικό σου θεραπευτικό τραγούδι  για  όλη σου τη ζωή, ή κάθε φορά που έχεις ανάγκη τον ήχο της ψυχής σου.
Τιμή: 750 ευρώ3. Αλάτι για την ανάγνωση της Ψυχής σου , Θεραπευτικό τραγούδι και το Αλάτι της ψυχής σου
Περίπου 10-30 λεπτά καταγράφονται και αποστέλλονται σε εσένα.
Επίσης, καταγράφεται το ατομικό σου θεραπευτικό τραγούδι το οποίο είναι από τον ουρανό σου για να μπορέσεις  να θυμηθείς την ψυχή σας. Μπορείς να το ακούς μεμονωμένα για τη θεραπεία της ψυχής σου για όλη σου τη ζωή, ή κάθε φορά που χρειάζεσαι τον  ήχο της ψυχής σου.
Το ατομικό  Αλάτι της ψυχής  σου,  περιέχει ένα τεράστιο δυναμικό επούλωσης για σένα. Επίσης, περιέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι  για να ζήσεις τις ποιότητες  της ψυχή σου με το  πλήρες δυναμικό τους στη Γη. Μπορείς να το χρησιμοποιείς για όλη σου τη ζωή.
Τιμή: 900 ευρώ


4. «Κρύσταλλος Αλατιού για τη ψυχή σου» Σύνδεση και ένωση με την ψυχή σου.
Η Σάλικα θα ενεργοποιήσει τον κρύσταλλο Αλατιού της ψυχή σου ειδικά για εσένα.
Περιέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται  για να συνδεθείς και πάλι σε ένα βαθύτερο επίπεδο με την ψυχή σου και να ανοίξεις τον εαυτό σου για τον ουρανό σου.
Ο λόγος για τη δυστυχία και την αίσθηση ότι έχασες τη ζωή, συχνά συμβαίνει επειδή έχεις χάσει τη συνειδητή σύνδεση με την ψυχή σου. Η ψυχή σου έχει όλα όσα χρειάζονται για να ζήσεις  μια ολοκληρωμένη ζωή – το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνείς με την ψυχή σου. Ο κρύσταλλος Αλατιού της ψυχής σου,  ανοίγει τον εαυτό σου περισσότερο για τις ποιότητες της ψυχή σου και θα σε συνδέσει μέσα από την καρδιά σου με ολόκληρο το φως ύπαρξή σου.
 
Θα βιώσεις βαθιά θεραπεία και αλλαγές στη ζωή σου. Πώς να τη χρησιμοποιήσεις:
Θα λάβεις ένα ατομικό πλάνο θεραπείας, πώς να χρησιμοποιείς τον κρύσταλλο Αλατιού της ψυχής σου. Συνήθως  πρέπει να το βάλεις πάνω  στο σώμα, σε συνδυασμό με ένα  διαλογισμό και με ένα μάντρα.
Ατομικά για εσάς  ενεργοποιημένος  «Κρύσταλλος Αλατιού της Ψυχής» συμπεριλαμβανομένου του πλάνου  της θεραπείας σας:
Τιμή: 180 ευρώ

Subscribe to receive my Salty News

Name
Email
Subscribe

Πέτρα Αλατιού για να συνδέσετε τον Ουρανό σας με την Γη 

Ειδικές Υπηρεσίες
Απελευθέρωση απο το Κάρμα
Η χάρη της εποχής που τώρα ζούμε, είναι τεράστια. Τα θέματα και τα τραύματα που έχετε φέρει από άλλες ζωές διαλύονται σε αυτή την ευλογημένη στιγμή ευκολότερα από ποτέ άλλοτε στην εξέλιξη του ανθρώπου. Έτσι, εάν έχετε δημιουργήσει αφοσίωση με τον  εαυτό σας και αν ο πρώτος στόχος σας είναι να ελευθερώσετε τον εαυτό σας και όλους τους άλλους με τους οποίους έχετε ήδη συνδεθεί από το παρελθόν, μπορείτε να προσεύχεστε καθημερινά με κάθε κύτταρο της ύπαρξής σας ,να είστε μόνο  φως και  αγάπη – μπορεί αυτό μόνο να  είναι αρκετό για να διαλυθούν  βήμα προς βήμα τα όρια, η ενοχή και τα μπλοκαρίσματα από προηγούμενες ζωές.
Ανυπάρχει ένα θέμα που σας απασχολεί πολύ  και αισθανθείτε ότι είναι συνδεδεμένο με μια προηγούμενη ζωή,  μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου για υποστήριξη.
Μπορώ να εξετάσω κατά πόσον είναι καιρός να σας υποστηρίξω  για να διαλυθούν κάποια καρμικά όρια . Εξαρτάται από το “Om Namah Shivaya” – που σημαίνει περίπου: “Είθε να γίνει το θέλημά σου (Θεού) , όχι δικό μου”.

Τιμή: 500 Ευρώ

Η ζωή δεν είναι πάντα εύκολη. Οι γυναίκες μπορεί να μείνουν έγκυες σε φάσεις της ζωής τους όπου η κατάστασή τους είναι δύσκολη και δεν μπορούν να βρουν άλλη λύση εκτός από την άμβλωση.
Ακόμη και εάν η γυναίκα αισθάνεται ανακούφιση στη λήψη αυτής της απόφασης και αισθάνεται ελεύθερη και πάλι, είναι πιθανό, χρόνια αργότερα,  ασθένειες του σώματος και της ψυχής να δυναμώσουν,  επειδή προέρχονται από την άμβλωση εκείνη που έγινε χρόνια πριν.
Το όλο σωματικό σύστημα της γυναίκας τραυματίζεται από την έκτρωση, καθώς είναι μια διαταραχή της φυσικής  διεργασίας που είχε ξεκινήσει. Εάν αυτό το τραύμα δεν αντιμετωπιστεί  αμέσως μετά την έκτρωση, υπάρχει  περίπτωση η γυναίκα να αντιμετωπίσει προβλήματα με τη ψυχική και τη σωματική της υγεία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στις περισσότερες των περιπτώσεων το τραύμα για τη γυναίκα είναι χειρότερο από ό, τι για την ψυχή / το παιδί που δεν έχει γεννηθεί.
Συχνά η γυναίκα μπορεί επίσης να αισθάνεται  ένοχη (συνειδητά – ασυνείδητα) γιατί επέλεξε να μην δώσει τη γέννηση σε ένα μωρό / ψυχή.  Αυτό το «αίσθημα ενοχής» μπορεί να προκαλέσει διάφορα συμπτώματα. Έτσι τιμωρώντας τον εαυτό τους,  οι γυναίκες που θέλουν να μείνουν έγκυες χρόνια μετά την έκτρωση διαπιστώνουν ότι μερικές φορές δεν μπορούν, ακόμη και με ιατρική βοήθεια για να πετύχουν τη σύλληψη και το φαινόμενο αυτό μπορεί να προέρχεται από την άμβλωση.
Η τελετή για τις γυναίκες με την εμπειρία της έκτρωσης είναι μια πολύ βαθιά θεραπευτική διαδικασία η οποία γίνεται με ξεχωριστό ατομικό τρόπο για κάθε γυναίκα. Φέρνει την ειρήνη και την συγχώρεση για τη γυναίκα και την  αγέννητη ψυχή.

Τιμή: 300 Ευρώ

Είναι μια διαδικασία 21 ημερών  που μπορείτε να κάνετε στο δικό σας χώρο – και που υποστηρίζεται από την βαθιά μεταμορφωτική δύναμη της συγχώρεσης του Αλατιού.
Ελευθερώστε τον εαυτό σας από την ενοχή αντιμετωπίζοντας  τα κακώς κείμενα στο παρελθόν – σε αυτή τη ζωή αλλά και σε προηγούμενες ζωές. Συγχωρείστε  τον εαυτό σας και τους άλλους,  ένα από τα πιο σημαντικά βήματα προς την αναγνώριση του  εαυτού σας χωρίς το βάρος του παρελθόντος.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

​Τιμή: 50 Ευρώ

Τελετή για τις γυναίκες που βίωσαν την εμπειρία της άμβλωσης
Τελετή Συγχώρεσης
Φενγκ Σούι
Μάστερ Φενγκ Σούι  
– Με τη δύναμη και την αγνότητα των Αλάτων και της Φωτιάς
Το ενεργειακό Φένγκ Σουι είναι μια  πολύ ιδιαίτερη και ισχυρή διαδικασία καθαρισμού που μετατοπίζει  την ενέργεια στο επίπεδο που ταιριάζει στην πορεία σας / η στην πορεία των μελών της οικογένειάς σας  η την εταιρεία σας. Αυτό μπορεί να εφαρμοστεί στον προσωπικό σας χώρο, το σπίτι σας, καθώς και στην  επιχείρηση σας.
Έχει να κάνει απόλυτα με την ενέργεια
Το Φενγκ Σουι λέει:  Ο τόπος που ζείτε είναι ο καθρέφτης της ψυχής σας.
Ίσως γνωρίζετε, ότι η ατμόσφαιρα γύρω σας να σας επηρεάζει. Έτσι, επειδή τα πάντα είναι ενέργεια (ένα άλλο όνομα είναι Chi), είναι πολύ σημαντικό να ληφθεί μέριμνα από τα μέλη όπου ζουν και εργάζονται στο χώρο αυτό. Εάν η ενέργειας στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας είναι σε χαμηλό επίπεδο ή εάν ο χώρος είναι γεμάτος  δύσκολες ενέργειες, σίγουρα θα σας επηρεάσει :  ίσως νιώθετε  αδυναμία και είστε συχνά κουρασμένοι, μπορεί να φανερωθούν σημάδια  κατάθλιψης ή ακόμα και ασθένειας. Ίσως η εργασία ή η επιχείρησή σας δεν πηγαίνει καλά, π.χ. κίνητρα των εργαζομένων, υψηλές δαπάνες, λιγότερο εισόδημα, ανικανοποίητοι πελάτες …

Τι μπορείτε να περιμένετε από τον Μάστερ Σύμβουλο του Ενεργειακού Φενγκ Σουι;
To  Μάστερ Φενγκ Σούι αλλάζει την ενέργεια άμεσα με έναν τρόπο που είναι θετικός  για σας και για όλο τον κόσμο. Δημιουργεί χώρους όπου μπορείτε να ζήσετε, να εργαστείτε  με  μια υψηλότερη διάθεση,  αρμονία και με επιτυχία στην πορεία σας.
Η παλιά, επιβαρυμένη – μολυσμένη ενέργεια θα πρέπει να εξαλειφθεί και οι χώροι να  γεμίσουν με  φως. Η ιστορία (ενεργειακή μνήμη) ενός τόπου ή ενός κτιρίου εξουδετερώνεται όσο το δυνατόν περισσότερο.
Αυτό το είδος  Φενγκ Σούι δεν χρειάζεται σχεδόν καμία αλλαγή των επίπλων σας, μπορεί ωστόσο να σας δοθούν απλώς κάποιες  επιπλέον συμβουλές για τα χρώματα.

Πως δουλεύει:
Το μάστερ Φενγκ Σουι  είναι μια ενεργητική μέθοδος (μπορείτε να το συγκρίνετε με το βελονισμό) για να «ανυψώσετε» ζωής σας με ένα ολιστικό τρόπο. Σε συνδυασμό με τη δύναμη και την καθαρότητα των Αλάτων και των Φωτιάς, είναι μια πολύ ιδιαίτερη και ισχυρή τεχνική. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η απόφαση για τη χρήση του Μάστερ Φενγκ Σουι,  θα σας θρέψει για όλη σας τη ζωή.

Το Μάστερ Φενγκ Σουι περιλαμβάνει την ανάλυση, την εκκαθάριση και την αλλαγή της ενέργειας στο σπίτι σας / ιδιοκτησίας / κήπο, καθώς και την συμβουλευτική,  στην οποία μιλάμε για τα αποτελέσματα των εργασιών και των αλλαγών που πρέπει να κάνετε στη ζωή σας. Η αλλαγή του επιπέδου ενέργειας στα δωμάτια που ζείτε θα προκαλέσει αλλαγές και στον εαυτό σας. Θα λάβετε ένα έγγραφο  – με σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την ενέργεια που ζείτε μέσα στο χώρο σας και εάν είναι απαραίτητο, επίσης, μια λίστα με αυτά που πρέπει εσείς να κάνετε με τη σειρά σας.

Βασικές τιμές Φενγκ Σούι:
Η τιμή για τη συμβουλευτική Μάστερ Φένγκ Σούι εξαρτάται από τα τετραγωνικά μέτρα και την ιδιαιτερότητα της περίπτωσης. Συνήθως η τιμή είναι γύρω στα 8 ευρώ για κατοικία και 12 ευρώ για επιχειρήσεις, ανά τετραγωνικό μέτρο. Επιπρόσθετα υπολογίζονται τα ταξιδιωτικά έξοδα.
Παρακαλώ επικοινωνείστε για περισσότερες πληροφορίες.


Επιπλέον Εξειδικευμένες Υπηρεσίες:

Κοσμογραφία/ Cosmogramm
Εάν το επιθυμείτε υπάρχει ακόμα η δυνατότητα να κάνετε μια κοσμογραφία του χώρου σας. Αυτή είναι μια ανάγνωση της κοσμικής ενέργειας στο χώρο σας, η οποία στηρίζεται στην επιρροή των πλανητών. Είναι μια ζωγραφική που θα σας θυμίζει πάντα την ιδιαίτερη ενέργεια που έχει πάρει ο τόπος που ζείτε και τι σημαίνει βέβαια αυτό για εσάς.
 
Τιμη: 180 Ευρώ


Τσάκρας και Στοιχεία
Κάθε δωμάτιο, κάθε σπίτι, ο κήπος,  μπορούν να αντιμετωπιστούν επίσης μέσω του συστήματος των Τσάκρα και των 5 στοιχείων. Αυτά τα 2 συστήματα δημιουργίας υπάρχουν από πάντα στη Γη, αλλά και μέσα μας. Έτσι, τα τσάκρα &  το συστήματα των 5 στοιχείων που υπάρχουν στα δωμάτια που ζούμε είναι πάντα συνδεδεμένα με τα δικά μας Τσάκρα και τα  5 στοιχεία  του συστήματός μας. Η εξισορρόπηση αυτών των συστημάτων στα δωμάτια σας θα σας επηρεάσει επίσης θετικά.

Τιμή: 150 ΕυρώΤόπος Δύναμης
Ένας τόπος  Δύναμης είναι μια δημιουργία ειδικά για σας, εμποτισμένος  με την ενέργεια που χρειάζεστε περισσότερο. Για παράδειγμα: η ειρήνη, η ενέργεια της ψυχής σας, οι πνευματική βοηθοί, το μονοπάτι σας  … Μπορεί να είναι μια ιδιαίτερη θέση που βρίσκεται σε κάποιο δωμάτιο  ή σε εξωτερικούς χώρους.

Τιμή: 150 Ευρώ


Μπάγκουα/Bagua.
Το Μπάγκουα είναι ένα ενεργειακό σχέδιο οικοδόμησης μέσα από το δωμάτιό σας. Περιέχει όλα τα μέρη της ζωής σας: την οικογένεια, τη γνώση, την αφθονία, τη σχέση, τα παιδιά, τη δημιουργικότητα …
Μπορείτε να φέρετε το Μπάγκουα σε ενεργειακή ισορροπία αλλά και σε συνειδητή ​​ύπαρξη, και αυτό είναι ένα μεγάλο δώρο για σας – αυτό θα επηρεάσει τη ζωή σας βαθιά και θα δημιουργεί ένα πεδίο δύναμης  στο σπίτι σας.
Φέρτε το σχέδιο της ζωής σας σε ύλη μέσα από τις 9 πτυχές του Μπάγκουα.  Συχνά παίρνει κάποιο χρόνο και είναι δυνατή μόνο για να ενεργοποιήσετε 1 ή 2 πλευρές του Μπάγκουα.

Τιμή: 100 Ευρώ για κάθε τομέα