En / 
Gr / 
De
 Κέντρο Φωτός Ηρακλείου 
Τι είναι ένα Κέντρο Φωτός;
Ένα Κέντρο Φωτός  είναι ένας χώρος, ανοιχτός  για τον καθένα που ψάχνει  τη μεταμόρφωση, τη θεραπεία, τη σιωπή, την ειρήνη και την αγάπη. Είναι πάντα ένας τόπος με θεραπευτικές ιδιότητες που σας προσφέρει υποστήριξη στο σημείο που βρίσκεστε αυτή τη στιγμή στη ζωή σας.
Τα κέντρα Φωτός στην παράδοση της Φωτιάς – Άγκνι, έχουν ιδρυθεί σε ειδικά μέρη πάνω στη Γη – θέσεις δύναμης , όπου ένα τεράστιο κύμα  ενέργειας ρέει μεταξύ του Ουρανού και της Γης.
 
Το κέντρο Φωτός Ηρακλείου, υποστηρίζει την αύξηση της αγάπης, την  ειρήνης και το φως στο Ηράκλειο, στην Κρήτη,  και από εκεί εξαπλώνεται σε όλες τις κατευθύνσεις σε όλο τον κόσμο. Υποστηρίζει τη διαδικασία της μεταμόρφωσης  της Γης και της ανθρωπότητας, την μετατόπιση της συνείδησης και είναι ένα μέρος όπου οι άνθρωποι μπορούν να βρουν καταφύγιο σε δύσκολους καιρούς. Η ενέργεια του κέντρου φωτός  μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε την αληθινή φύση σας πιο εύκολα, φέρνοντας την ειρήνη και την εκπλήρωση στη ζωή σας.
Υπάρχει μια αρμονία στην εξισορρόπηση της θηλυκής (Shakti) και της  αρσενικής (Shiva) ενέργειας σε όλους και στη Γη σε γενικά.
Το Κέντρο Φωτός Ηρακλείου είναι αφιερωμένο στη Θεϊκή Μητέρα.
Μπορείτε να ενταχθείτε δωρεάν  στην εβδομαδιαία ανοικτή ομάδα διαλογισμού τις Τετάρτες ή στις μεταμορφωτικές  τελετές φωτιάς.
Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για το ακριβές πρόγραμμα. Είστε επίσης ευπρόσδεκτοι να κλείσετε ένα ραντεβού για μια συνεδρία θεραπείας.

Κριτικές

 • Ανεπιφύλακτα -και χαίρομαι πάρα πολύ γι αυτό- μπορώ να πω ότι το Ηράκλειο έχει το ΦΩΣ του και εκπροσωπείται εξαιρετικά από το Κέντρο Φωτός Ηρακλείου
     Chrysa Paulidou
 • Το Κέντρο Φωτός Ηρακλείου είναι ένα όμορφο μέρος.
     Shalimar Krautscheid
 • TΤο Φώς της πόλης του Ηρακλείου. Ενα μέρος που οι άνθρωποι προστατευμένοι μέσα στην αγάπη,  και εντελώς αποδεχόμενοι, μπορούν να βρουν ξανά το εσωτερικό τους Φως και τον Θεό μέσα τους. 
     Alinea Smaragda
 • Το Κέντρο Φωτός Ηρακλέιου είναι μια όαση που βρήκα μέσα στην καρδιά μου, καθώς ήμουν στην πιο δύσκολη φάση στη ζωή μου.
     Tilasa Digeni

Subscribe to receive my Salty News

Ευλογια Ειρήνης
Join our newsletter
Name
Email
Subscribe
Ευλογία Ειρήνης: 
Κατά τη διάρκεια της Ευλογίας θα είστε σε  βαθιά σύνδεση με την πηγή της ψυχής σας. Αυτό σας θυμίζει τη θέση σας στη ζωή και στη Γη και θα λάβετε τη δύναμη να κάνει το επόμενο βήμα προς  αυτή την κατεύθυνση.  Παίρνοντας τη θέση σας στη ζωή σας φέρνει εσωτερική ειρήνη. Είναι καθήκον σας προς  τον εαυτό σας και για την Ειρήνη στη Γη.
Η είσοδος  στην ευλογία ειρήνης : Δωρεάν
Αν σας ενδιαφέρει να οργανώσετε  μια τέτοια θεραπευτική συγκέντρωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες και κρατήσεις.
Silent Satsang
Το Satsang είναι η συνάντηση με ένα Πνευματικό Δάσκαλο για να βρεις  την αλήθεια και την αφύπνιση.
Η παρουσία του Μάστερ μπορεί να σου φέρει μια μετατόπιση στη συνείδηση.
Στο “Silent Satsang» με τη Σάλικα μπορείς  επίσης κάνεις  τις ερωτήσεις σου σιωπηλά στην καρδιά σου  και θα λάβεις  τις απαντήσεις στην καρδιά σου.
Η είσοδος στο Silent Satsang: 20 Ευρώ  – Είναι ευπρόσδεκτες κάθε είδους δωρεές για τη δημιουργία ενός πνευματικού  κέντρου θεραπείας στην Κρήτη.
Αν σας ενδιαφέρει να οργανώσετε αυτό το σεμινάριο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες και κρατήσεις.

Πρόγραμμα Σεμιναρίων 2016 & 2017

Download
Ο Δρόμος Προς το Φως
μετά τον Agni Eickermann

 
Ο Δρόμος προς το Φώς είναι ένα βαθύ μεταμορφωτικό και διαφωτιστικό σεμινάριο που σας προσφέρει την ευκαιρία για μεγάλες αλλαγές στο επίπεδο ενέργειας σας σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, το οποίο θα επηρεάζει τη ζωή σας για πολύ καιρό μετά που το σεμινάριο θα έχει λήξει.
Είναι ένα από τα πιο ισχυρά σεμινάρια της εποχής μας: μπορείτε να αφήσετε πίσω τα βάρη σας, να βυθιστείτε στην Χρυσή Εποχή με όλη σας την ύπαρξής  και να μάθετε πώς να ζείτε σε ένα υψηλό επίπεδο ενέργειας που βασίζετε στην αγάπη άνευ όρων  - αρχίζοντας με τον αγάπη προς τον εαυτό σας.
Θα αισθανθείτε αναγεννημένοι μέσα από την απελευθέρωση από τις παλιές δομές και τους ρόλους. Με τη γνώση και ακολουθώντας τη δική σας  πορεία , θα γίνει ένα ακτινοβόλο φως στον κόσμο.
Η δυνατή και τρυφερή παράλληλα καθοδήγηση των 8 βοηθών του σεμιναρίου,  θα σας υποστηρίξει ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές για να παραμείνετε στο μονοπάτι σας. Η ευτυχία και η ευδαιμονία θα γίνει η αληθινή σας φύση, η ειρήνη και η αγάπη θα είναι η πηγή σας. Εάν αισθάνεστε το κάλεσμα  στην καρδιά σας, είστε ευπρόσδεκτοι να ενταχθείτε σε αυτό το σεμινάριο!
Έλα και τόλμησε να είσαι ο εαυτός σου!

Λεπτομερώς:
Στις δύο πρώτες ημέρες, θα συναντήσετε τα προσωπικά  σας ενεργειακά  μπλοκαρίσματα και θα τα διαλύσουμε, έτσι ώστε να μπορούμε να γίνουμε πιο ελεύθεροι και πιο ευτυχισμένοι.  Θα επανασυνδεθείτε με το φως που βιώσατε στις προηγούμενες ζωές σας. Θα έρθετε σε επαφή με τα 8 οδηγούς του σεμιναρίου.
Η τρίτη και τέταρτη ημέρα είναι αφιερωμένη στην αναγνώριση του μονοπατιού  μας και στη διάλυση των παλιών μας συνηθειών και καταστάσεων. Ταυτόχρονα,  διαφορετικά επίπεδα  Φωτός θα είναι στη διάθεσή μας. Θα κάνουμε πρακτική εφαρμόζοντας  τα στην καθημερινή μας  ζωή.
Την  πέμπτη και την έκτη μέρα, θα αποκτήσουν μεγαλύτερη επίγνωση της ουσία του φωτός μας. Η «αναμέτρηση»  με τους 8 βοηθούς του σεμιναρίου  θα γίνει πιο έντονη. Θα συνειδητοποιήσουμε τις ευθύνες μας  για τους εαυτούς μας και για τον κόσμο.  Θα αρχίσουμε  να βιώνουν την ένωσή μας με όλη την δημιουργία. Στο τέλος του σεμιναρίου, θα έχουμε την ευκαιρία να λάβουν πρόσθετη καθοδήγηση σχετικά με τον ατομικό μας σκοπό και την κατεύθυνση μας στη ζωή.

Έλα σε αυτό το έντονο ταξίδι έξι ημερών για να μάθεις ποιος- α πραγματικά είσαι.
Αφιερώστε τον εαυτό σου στον εαυτό σου.
Πάρε την ευκαιρία να καθαρίσεις και να ενισχύσεις την ενέργειά σου.
Βρες το μονοπάτι σου! Περπάτησε βαθύτερα σε αυτό! Πίστεψε στον εαυτό σου!

Βίωσε εντονότερα τα  ενεργειακά σου κέντρα (τσάκρα) και μάθε πώς να τα χρησιμοποιείς στην καθημερινή ζωή.
Ήρθε η ώρα για να πάρεις  πίσω τη δύναμή σου και να δείξεις  τον εαυτό σου στον κόσμο!
Αγάπα τον εαυτό σου. Ζήστε την άνευ όρων αγάπη. Μάθε πως  να τη χρησιμοποιείς  ως θεραπευτική ενέργεια.
Αναγνώρισε , ότι ποτέ δεν θα είσαι μόνος ξανά - οι πνευματικοί οδηγοί είναι πάντα μαζί σου.
Σε  ενδιαφέρει ο βαθύτερος  λόγος για τον οποίο είσαι σε αυτή τη ζωή; Μάθε ποιος είναι ο σκοπός  τη ζωής σου! Έλα και θα δεις!
Αν θέλετε να φέρει αυτό το σεμινάριο στο χώρο σας - θα κάνουμε τα πάντα για να συμβεί αυτό!​

Η τιμή είναι 1100 ευρώ για τους Έλληνες και 1800 ευρώ για αυτούς που έρχονται απο εξωτερικό.
 •  Κατάλαβα πολλά πράγματα για τον εαυτό μου σε αυτό το σεμινάριο. Μέσα απο περισσότερη και περισσότερη γνωριμία με τον εαυτό σου, το μονοπάτι σου ανοίιγει, ο λόγος που ήρθες στην Γη. Οτιδήποτε άλλο θα φέρει προλήματα στη ζωή σου.    
    ​ Mairi
 • Για καθένα απο εμάς, υπάρχει ένας προσωπικός δρόμος προς το Φως. Το καθήκον μας είναι να βρούμς αυτό τον δρόμο και να τον περπατήσουμε, και να βοηθήσουμε άλλους να βρούνε το δικό τους. Ένα σεμινάριο μόνο για αυτούς που αγαπάνε τη ζωή.
     Nanar
 • Ο Δρόμος προς το Φως είναι μια επαναστατική πράξη αγάπης.
     Alinea Smaragda
Το όραμά μου
Το όραμα μου είναι ένα  Πνευματικό Κέντρο Θεραπείας – ένα σύγχρονο είδος  Άσραμ – όπου η πνευματικότητα ασκείται με ένα πολύ γήινο τρόπο. Ο παράδεισος στη Γη:
Η ζωή θα εκτυλίσσεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σε αρμονία με τη Μητέρα Γη και όλα τα έμβια όντα.
Ένα μέρος όπου μπορείτε να έρθετε και να ζήσετε αλλά και να εργαστείτε  (ανιδιοτελή εργασία – seva) για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά και να λάβετε θεραπεία για τον εαυτό σας.
Κέντρο Θεραπείας Αλατιού: διάφορα είδη θεραπευτικού αλατιού και εκπαιδεύσεις για το Θεραπευτές Αλάτων.
Ετήσιο πνευματικές συναθροίσεις για τους ανθρώπους από όλο τον κόσμο
Θα υπάρξει ένα είδος νηπιαγωγείου, όπου τα παιδιά επιτρέπεται απλά να είναι παιδιά και να έχουν την απαραίτητη εμπειρία για να είναι συνεχώς σε επαφή με τη φύση και τα ζώα. Θα βιώσουν ακόμα  ότι η αγάπη άνευ όρων, η συμπόνια, η ειρήνη και το φως είναι ιδιότητες που είναι πολύ σημαντικές  και θα πρέπει να είναι η βάση της ζωής τους.
Κέντρο Διάσωσης Ζώων
Κατασκευή φαρμακευτικών προϊόντων Αλατιού
Αν θέλετε να υποστηρίξετε αυτό το όραμα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Πρόγραμμα Σεμιναρίων Κέντρου Φωτός
 1. Φεβ 18-19 2017
  Ο Δρόμος προς το Φως
  Κέντρο Φωτός Ηρακλείου Συμμετοχή: 1100 ευρώ και 1800 για μαθητές από το εξωτερικό
  6ήμερο βιωματικό σεμινάριο 1η εκπαίδευση:18 – 19 Φεβ / 18-19 Μαρ / 1-2 Απρ 2017 2η εκπαίδευση: 14 – 19 Αυγούστου 2017
 2. Απρ 28 2017
  Επικοινωνία με τα όντα της Φύσης
  Κέντρο Φωτός Ηρακλείου Συμμετοχή: 80 ευρώ
  νεράιδες, νάνοι, φωτεινοί δράκοι, μονόμεροι Σάββατο 28 - 10:00 - 18:00
 3. Νοε 4-5 2017
  Ειρήνη στο Χτές, ειρήνη στο Σήμερα
  Συμμετοχή: 1000 ευρώ
  Απελευθέρωση από το οικογενειακό κάρμα Κρητη 5-6 Νοεμβρίου Νικοσία -Κύπρος: 26-27 Νοεμβρίου
 4. Φεβ 8 2017
  Silent Satsang & Ευλογίες Ειρήνης
  Συμμετοχή: Δωρεές
  Στο Κέντρο Φωτός Ηρακλείου Ώρες: 19:30 - 20:30
 5. Δεκ 9-10 2017
  Αναγνώρισε τον εαυτό σου στο Φως των Αλάτων
  Συμμετοχή: 500 ευρώ
  2ήμερο εντατικό σεμινάριο, αναγνωρίζουμε τις ιδιαίτερες ποιότητες και τις δυνάμεις μας στο Φως των Αλάτων.
 6. Μάι 12-20 2016
  Η θεραπευτική σχολή της Σάλικα - "Το Αλάτι της Γης"
  Διεθνή εκπαίδευση για Θεραπευτές Αλάτων. Η συμμετοχή διαφέρει ανά μέρος που διεξάγεται η εκπαίδευση.
  1. 12. – 20. Μαϊου (9days) Ηράκλειο Κρήτη 2.. 5. – 11. Ιουνίου (7 days) Αμριταμπα Γαλλία 3. 16 – 24. Σεπτεμβρίου (9 days) Ηράκλειο Κρήτη 4. 21. – 27. Οκτωβρίου ( 7 days) Μαδέρα Πορτογαλία 5. 11. – 19. Νοεμβρίου ( 7 days) Νεκρά Θάλασσα
 7. Ιούλιος 1-9 2017
  Το Κάλεμα της Αφροδίτης
  Συμμετοχή:
  Ένα σεμινάριο για γυναίκες μόνο Συνδιασμός απο το πνευματικό σεμινάριο, ενεργειακό μασάζ, καθημερινή πρακτική χάθα γιόγκα, ενεργειακή δουλειά στη φύση, μικρές διακοπές. Στο Λατσί στην Κύπρο.
 8. Dhuni & Shakti Φωτιές
  Συμμετοχή: Δωρεάν
  Ημερομηνίες: 5 Φεβρουαρίου - 12 Μαρτίου - 2 Απριλίου - Μάιος 7 Κυριακή πρωί 08:00 – 09:00
 1. Salica Shakti Center
  Salica Shakti Center
 2. During meditation
  During meditation
 3. Salt products
  Salt products
 4. Training The Path Into Light
  Training The Path Into Light
 5. Inauguration with Agni Eickermann
  Inauguration with Agni Eickermann
 6. inauguration day
  inauguration day
 7. Healing with Shakti fire
  Healing with Shakti fire
 8. Shakti Fire
  Shakti Fire
 9. Shakti & Dhuni
  Shakti & Dhuni
 10. Shiva Lingam
  Shiva Lingam
 11. Seva time
  Seva time
 12. amazying life in the seva garden
  amazying life in the seva garden
 13. Nanar shares experiences form Haidakan Babaji's ashram
  Nanar shares experiences form Haidakan Babaji's ashram
 14. seva at the countryside
  seva at the countryside
 15. Salt healing for the cat
  Salt healing for the cat
 16. Yoga time
  Yoga time