The Salt of the Earth

SALICA HEALING SCHOOL

En /
Gr /
De
Η Θεραπευτική Σχολή της Σαλικα - Επίπεδο I​
Το Αλάτι της Γης
Ιέρειες και Ιερείς των Αλάτων από όλες τις εποχές, καλείστε τώρα να δείξετε τον εαυτό σας και να παρέχετε την  ιερή υπηρεσία σας για τη γη, για την ανθρωπότητα και για όλα τα όντα.  Το καθήκον σας είναι να προστατεύσετε την αγνότητα του Αλατιού, και να βοηθήσετε τους ανθρώπους να είναι στη Γη και να τους υποστηρίξετε στην πρόσληψη του Φωτός (την ενότητα του φυσικού και του φωτεινού σώματος) με την θεραπευτική σας γνώση των Αλάτων.

Από την αρχή της δημιουργίας της Γης, οι ενέργειες των Αλάτων ήταν η άμεση σύνδεση φωτός μεταξύ του Ουρανού και Γης. Μέσω αυτής της συνεχούς ροής, η Γη και όλα τα όντα  τρέφονταν  με το θείο φως, τη σοφία και την επίγνωση ότι όλα προέρχονται από μία πηγή: μπορείτε να την  αποκαλέσετε  Θεά, Θεός ή Φως.

Με το πέρασμα του χρόνου στη Γη αυτές οι συνδέσεις κόπηκαν ή μπλοκαρίστηκαν, έτσι, ξεκίνησε μια μεγάλη οπισθοδρόμηση που στην πορεία απέκτησε μεγάλη ισχύ.  Ως αποτέλεσμα προέκυψε ο πόλεμος ανάμεσα στο σκοτάδι και το φως,  αυξήθηκε η πολικότητα. Οι άνθρωποι ξέχασαν ότι είναι στην ουσία  θεία όντα.
Τώρα ζούμε σε μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή – είμαστε στην αρχή της Χρυσής Εποχής. Πρόκειται για μια τεράστια διαδικασία μετάβασης, εκτεταμένη και σημαντική, με μεγάλες αλλαγές, ο χρόνος επιταχύνεται, οδηγώντας στην  αύξηση της συνείδησης των ανθρώπων οι οποίοι  ξυπνάνε και  θυμούνται και πάλι αυτό που πραγματικά είναι. Είναι μια ευλογία να είναι κανείς στη Γη αυτή τη στιγμή. Ακόμη και αν για πολλούς από εμάς είναι πολύ δύσκολο – δεν ήταν ποτέ πριν τόσο εφικτό να κάνει κανείς  τέτοια μεγάλα βήματα σε τόσο πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Tα Άλατα είναι μια απο τις πιο σημαντικές ενέργειες, για αυτή τη διαδικασία: Οι συνδέσεις μεταξύ Ουρανού και της Γης γίνονται ισχυρότερες και πάλι. Όσο περισσότερη ενέργεια Αλατιού ρέει στη Γη,  τόσο μεγαλύτερη  ευαισθητοποίηση και αφύπνιση είναι εφικτή.  Τα Άλατα σε βοηθάνε  να αναγνωρίσεις ποιος είσαι. Θα σε κάνουν να λάμψεις. Είναι η βάση για την ειρήνη στη Γη.

Ένας νέος κύκλος δημιουργίας ξεκινάει  για τα Άλατα – καθώς η παλιά θεραπευτική γνώση γεννιέται εκ νέου γι’ αυτή τη νέα εποχή της μετάβασης.  Ας εμποτίσουμε  τη Γη με τη συνείδηση ​​του Θεού μέσα από τα Άλατα, έτσι ώστε οι άνθρωποι να τρέφονται με το Θείο Φως και να έχουν τη δυνατότητα να αφυπνίσουν  τον εαυτό τους. Το αλάτι είναι  ένα από τις πιο ουσιώδης ενέργειες για το «φωτιση» της Γης και για να φέρει πίσω τη θεία ειρήνη και την αλήθεια στην ανθρωπότητα.

Κατα τη διάρκεια της εκπείδευσης θα λάβετε μυήσεις  νέα επίπεδα δημιουργίας, ώστε να μπορείτε να δίνετε θεραπεία με τις ενέργειες των Αλάτων. Ακόμα θα λάβετε πάνω από 20 ενεργοποιημένα προϊόντα αλατιού για τα τσάκρας, το σώμα και για να τα προσθέσετε στο φαγητό σας τα οποία περιλαμβάνουν εν δυνάμει βαθιές θεραπευτικές ιδιότητες.
Ένα από τα καθήκοντά σας θα είναι επίσης να κάνετε προσφορές για τα τη Γή και τα Άλατα, θα είστε ικανοί ακόμα να κάνετε μασάζ και θεραπείες Σπα. Φυσικά μπορείτε να ενσωματώσετε  την καινούρια αυτή γνώση μέσα στην επιχείρησή σας


Η ιερή γνώση των Αλάτων ξαναγεννήθηκε στην Κρήτη και τώρα απλώνεται σε όλο τον κόσμο. Είναι μεγάλη ευλογία για κάθε μέρος που το σεμινάριο λαμβάνει χώρα, καθώς η θεραπεία Γης  θα φέρει πλεονεκτήματα στην Γη και τους ανρώπους. – Υπάρχει τώρα η δυνατότητα να ενεργοποιηθούν ξανά, 7 σημεία -τόποι δύναμης, οι οποίοι σχετίζονται με τα Άλατα και τα τσάκρας.  Αυτό είναι θεραπεία για την Γή και εσένα.- θα γίνεις ένα με τη Μητέρα Γή και το δικό σου Φώς.

Σε κάθε μέρος του κόσμου, όπου πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο «Το Αλάτι της Γης», οι συνδέσεις των Αλάτων μεταξύ Ουρανού και της Γης δημιουργήθηκαν εκ νέου ή να ενισχύθηκαν.

Ανυπομονώ να σε δώ σε ένα από τα σεμινάρια!


Σάλικα

Subscribe to receive my Salty News

Name
Email
Subscribe
Join our newsletter

Υπάρχει κάτι παράξενα ιερό στο αλάτι.
Ε'ίναι στα δάκρυα μας και στη Θάλασσα..

— Khalil Gibran, Sand and Foam

Η θεραπευτική Σχολή της Σάλικα
Ηράκλειο - Κρήτη 2016 Απρίλιος
Η εκπαίδευση έλαβε χώρα στο Ηράκλειο Κρήτης τον Απρίλιο του 2016
Ένας συνδιασμός απο την διεθνή εκπαίδευση για θεραπευτές Αλάτων, καθημερινή πρακτική γιόγκα, εκδρομές σε τόπους δύναμης γύρω απο την πόλη του Ηρακλείου για ενεργειακή δουλειά, και θεραπέια Γης, 
ορειβασία στο βουνό του Γιούχτα και το Μινωικό Ιερό. και μικρές διακοπές απολαμβάοντας τα κρυστάλινα νερά της κρητικής θάλασσας.

Είναι το Αλάτι μόνο για μαγείρεμα
To αλάτι το γνωρίζουμε από τη καθημερινή του χρήση στη ζωή μας, στο φαγητό.  Αυτή είναι η φυσική μορφή του αλατιού. Το ίδιο το αλάτι είναι τόσο σημαντικό για μας και η αλήθεια είναι ότι  έχουμε ξεχάσει πόσο πολύ χρειαζόμαστε την επαφή με τις ενέργειες του αλατιού.  Η ίδια η Γη είναι κορεσμένη με άλατα (στη θάλασσα, γη, αέρας …), αλλά και το σώμα μας περιέχει πολύ αλάτι – για παράδειγμα, το αίμα μας  στη σύνθεσή του  μοιάζει πολύ με την  αρχέγονη θάλασσα.Και έτσι προκύπτει, ότι η ενέργεια του αλατιού  είναι μια  πολύ σημαντική θεραπευτική και  μεταμορφωτική μέθοδος.

Γιατί να επιλέξετε Θεραπεία με τα Άλατα;
Χρειαζόμαστε τα Άλατα όχι μόνο στη φυσική τους μορφή αλλά και στην ενεργειακή τους μορφή. Μπορούμε να θεραπεύσει πολλές ασθένειες με μια θεραπεία Αλάτων, καθώς η ενέργεια των  Αλάτων περιέχει όλες τις πληροφορίες για το πώς θα πρέπει να είναι μια ισορροπημένη και υγιή κατάσταση του σώματος, του νου και της ψυχής.
Όλη η ζωή στη Γη βασίζεται στο νερό, στο αλάτι και το φως.  Αναγνωρίζοντας την αξία του Αλατιού, αυτό από μόνο του είναι μια θεραπεία – και έτσι μπορείτε να δείτε  επίσης, τη δική σας αξία.
Ο Κόσμος των Ενεργειακών Αλάτων  τρέφει τη Γη με Φως από την αρχή του χρόνου.
Η ροή του Αλατιού μεταξύ Ουρανού και  Γης γίνεται και πάλι όλο και ισχυρότερη, καθώς έχει έρθει η στιγμή για να υπενθυμίσει στην ανθρωπότητα για την πηγή της.  Περιέχει μια τεράστια αφθονία (επούλωση) γνώση, σοφία και καθαρότητα. Τα Άλατα φέρνουν  θεραπεία σε όλους αυτούς  που τολμάνε  να ζήσουν  τον εαυτό  τους,  που σημαίνει το δικό τους φώς.

Τι μπορείτε να κάνετε με τη Θεραπεία Αλάτων;
Γενικά η θεραπεία με τα Άλατα ταιριάζει σε κάθε είδους ασθένεια, σε κάθε επίπεδο ( σώμα – μυαλό – ψυχή). Εδώ δεν θα πρέπει να εκλάβετε την  θεραπεία σαν άμεση ανακούφιση για κάθε περίπτωση ασθένειας, αλλά τα πρώτα βήματα που πρέπει να κάνει κανείς  για την επούλωση του ατόμου στο σύνολό του και την ψυχή του. Αυτό μπορεί να είναι για παράδειγμα, να συγχωρήσει κάποιον.
Ως  Ιέρεια / Ιερέας Αλάτων θα είσαι σε θέση να αναγνωρίσεις  αμέσως το βαθύτερο πλαίσιο μιας κατάστασης και έτσι θα μπορείς  να δώσεις  ώθηση για την επούλωση να φτάσει στο βασικό σημείο. Θα δεις επίσης τα ασυνείδητα και  μπλοκαρισμένα θέματα, τους φόβους και τα τραύματα των πελατών σου και θα μπορείς να τους καθοδηγήσεις  με μεγάλη σαφήνεια στην  πορεία της επούλωσής τους.
Θα είσαι πάντα συνδεδεμένος-η με το Σύμπαν των Αλάτων – θα λάβεις  αγνές (από την πηγή) συμβουλές για το τι πρέπει να κάνεις σε κάθε στιγμή με τους πελάτες σου.
Μπορείς να προσφέρεις  θεραπευτικές συνεδρίες, βαθιά θεραπεία μασάζ, ομαδικούς θεραπευτικούς  διαλογισμούς , τελετές Αλατιού  και άλλες θεραπευτικές συγκεντρώσεις.

Παιδιά:  
Πραγματικά αγαπούν πολύ τη θεραπεία με τα Άλατα! Φαινόμενα των ημερών μας, όπως ο αυτισμός, η διαταραχή ελλειμματικής προσοχής, ελλειμματικής προσοχής και υπερ-κινητικότητας  μπορεί να αντιμετωπιστούν  καθώς τα παιδιά είναι πολύ δεκτικά στη Θεραπεία Αλάτων, ίσως επειδή αισθάνονται  ότι αναγνωρίζονται για αυτό που είναι, για πρώτη φορά στη ζωή.

Γίνε το Αλάτι της Γης!
Κατά τις τελευταίες δεκαετίες πολλοί άνθρωποι έχουν αποκτήσει περισσότερη επίγνωση του εαυτού τους. Πολλοί από αυτούς  έχουν ξυπνήσει στο δικό τους φως και η συνείδησή τους αυξάνεται.
Ταυτόχρονα, βλέπουμε μια αύξηση της πολικότητας που οδηγεί σε πόλεμο και την έλλειψη σεβασμού για τη φύση και τα ζώα. Ξαφνικά πληττόμαστε  από σοβαρές ασθένειες, κρίσεις της ζωής, την κατάθλιψη, την επαγγελματική εξουθένωση και ούτω καθεξής.
Μόνο αν το φως έρχεται μέσα στο σκοτάδι μπορείτε να δείτε τι βρίσκεται  μέσα στο σκοτάδι. Καθώς η ένταση του φωτός αυξάνεται σταθερά αυτή είναι μια ενθαρρυντική εμπειρία για πολλούς ανθρώπους να δουν το δικό τους φως – αλλά αυτός που θέλει να κρατήσει τις παλιές του δομές, θα υποφέρουν από αυτό. Το Αλάτι προσφέρει πάντα σαφήνεια και διαλύει το σκοτάδι.

Τι  θα κερδίσει κανείς προσωπικά  αν γίνει  θεραπευτής-τρια  Αλάτων;
Στην εκπαίδευση θα θυμηθείτε  ποιοι πραγματικά είστε. Και μέσα από την αφοσίωσή σας, το Αλάτι θα διαλύσει το βάρος του παρελθόντος  και θα μπορέσετε  να δείτε τον εαυτό σας και πάλι ως την αληθινή ακτινοβόλα φύση σας.
Το να αναγνωρίσετε την  αξία του Αλατιού  σημαίνει επίσης να θεραπεύσετε τον εαυτό σας βλέποντας  τη δική σας πραγματική αξία. Αυτό θα καθοδηγήσει τους ανθρώπους σε σας, γιατί θα λάμψετε   ακριβώς  όπως τα Άλατα και έτσι θα προσελκύεται ανθρώπους σαν μαγνήτης. Θα είστε σαν  ένας οδηγός για εκείνους που ψάχνουν για την υποστήριξη.
Μετά την εκπαίδευση, θα είστε συνειδητά το Αλάτι της Γης – Θα φέρνετε  το φως όπου κι αν βρίσκεστε. Ως εκ τούτου, θα «επιταχύνετε» τους πάντες γύρω σας.
Μπορείτε να πάρετε τη δική σας θέση στην ζωή και να αφήνετε το φως σας λάμψει! Θα έρθει η ώρα, που όλοι οι άνθρωποι θα είναι έτοιμοι να κάνουν το ίδιο – Αυτή θα είναι η μέρα που θα προκύψει η θεία ειρήνη στη Γη!

Ειδικές πληροφορίες πάνω στην εκπαίδευση:
Κατανόηση και εκμάθηση για τη νέα εναλλακτική ιατρική μέθοδο του Αλατιο
Διάγνωση των πραγματικών αιτιών της σθένειας και της συσχέτιση της με το σώμα, το μυαλό και την ψυχή
Μυήσεις: πρόσβαση στα επίπεδα επούλωσης του Αλατιού
Σύνδεση και ενσωμάτωση του φωτεινού σώματος με το φυσικό σώμα
Το Αλάτι ως ουσιαστικό στοιχείο για την ανθρωπότητα στη Γη
Διάλυση τραυμάτων
Πώς να χρησιμοποιήσετε τα ενεργοποιημένος θεραπευτικά Άλατα – Φωτός
Το όραμά σας και τα οράματα της Γης
Η μαγεία του Αλατιού
Το Αλάτι ως το ελιξίριο της ζωής


Ημερήσιο πρόγραμμα του σεμιναρίου:
1η μέρα: Ριζικό Τσάκρα:
Ξεπερνώντας  τις αντιστάσεις στη φυσική μας ύπαρξη. Ενότητα ύλης και φωτός.
2η μέρα: Τσάκρα του Ομφαλού:
Σύνδεση της γνώσης της ψυχής με το σώμα.
3η ημέρα: Τσάκρα Ηλιακού Πλέγματος:
Θεραπεία του τραύματος της Ατλαντίδος. Βαθιά ειρήνη με τον εαυτό μας και τη Γη.
4η μέρα: Τσάκρα της Καρδιάς:
Απελευθέρωση και  επούλωση των τραυματιών από τις καρδιές μας . Αφύπνιση της Αγάπης.
5η ημέρα: Τσάκρα του Λαιμού:
Η επικοινωνία με την ψυχή σας.
6η ημέρα: Τσάκρα Τρίτου Ματιού:
Μύηση στο δικό σας αστρικό φώς. Βαθιά χαλάρωση.
7η ημέρα: Τσάκρα του Λωτού:
Μύηση των Ιερειών/ Ιερέων Αλάτων – Φωτός.
Βιώνοντας τον Θεού μέσα μας και στη φύση.
 

.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου σας παρακαλώ να ακολουθήσετε  μια χορτοφαγική διατροφή / και να αποφύγετε  το κάπνισμα και την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.  Αυτό σας υποστηρίζει να περάσετε εύκολα μέσα από τις ενεργειακές αλλαγές κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.
Αν θέλετε να προετοιμάσετε τον εαυτό σας καλύτερα, μπορείτε να ξεκινήσετε μια χορτοφαγική δίαιτα πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
Θέλω να είστε συνειδητοί ! Η συνειδητότητα δεν σταματά στο πιάτο σας. Αποστολή: Ειρήνη στη Γη.